"Пече" ли се мечтаното боксово зрелище? Какво предстои за Джошуа след Хелениус


"Пече" ли се мечтаното боксово зрелище? Какво предстои за Джошуа след Хелениус
Снимка: Getty Images

1938 0

Британският боксов промоутър и председател на "Matchroom Sport" - Еди Хърн, посочи, че двубоят на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър може да се състои до началото на следващата година (2024).

"Еди Хърн разкри, че представителите на Саудитска Арабия вече са в Лондон, за да се опитат да финализират мача Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър за януари: "Всички отчаяно искат това да се случи, Саудитска Арабия трябва да се увери, че най-накрая ще получим окончателните договори и ще проведем битката", пише в своя Twitter профил журналистът Майкъл Бенсън, цитирайки и думи на Еди Хърн.

По-рано през годината Еди Хърн изрази своя скептицизъм относно двубоя между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, но много експерти вярват, че в крайна сметка, двамата ще се изправят един срещу друг. Джошуа трябваше да се срещне с Дилиън Уайт на ринга на 12 август, но двубоят беше отменен поради неуспешен допинг тест на последния при оценка на "VADA". 

Все пак, боксовите фенове ще успеят да видят Ей Джей в действие утре. Финландското страшилище Роберт Хелениус откликна на молбата на британеца и ще се срещне на ринга с него в емблематичната за спорта "O2 Arena". 

Двамата боксьори ще излязат за пръв път един срещу друг утре. Разберете дали боксовото шоу Джошуа - Хелениус ще бъде предавано по българска телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички