Пакиао няма да слага край на кариерата си, попита феновете за следващия си съперник


Пакиао няма да слага край на кариерата си, попита феновете за следващия си съперник
Снимка: Getty Images/Guliver

1096 0

Филипинската боксова легенда Мани Пакиао попита в социалните мрежи милионите фенове на бокса относно това кой да е следващият му съперник на ринга, като по този начин отхвърли спекулациите, че ще прекрати своята кариера, след като навърши 40 години.

„С кого трябва да се бия в следващия си мач?“, запита феновете световният шампион в осем различни дивизии в Twitter проучване. То събра 27 380 гласа за пет часа, а сред имената попаднаха тези на Флойд Мейуедър, Кийт Търман, Дани Гарсия и Шон Портър. До края на вота остават още 18 часа, като не даде информация относно това кой е получил най-много гласове.

Пакиао, който има 2.51 млн. последователи в Туитър и 11.76 млн. във Фейсбук, изяви по-рано желанието си за реванш срещу Мейуедър. Американецът надигра по точки филипинеца в „Мача на века“ през 2015 година. Убедителният успех на Пакиао над Ейдриън Броунър през януари се очакваше да отвори вратата на боксьора за мач с непобедения на ринга американец, но той все още не е коментирал вероятността за евентуален реванш с представителя на Филипините. Мнозина от потребителите във Фейсбук поискаха от Пакиао, който има 61 победи (39 с нокаут) при 7 загуби и 2 равенства в своята 24-годишна професионална кариера, да се бие с Мейуедър.

А поради каква причина се появиха спекулации, че Пакиао ще сложи край на кариерата си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички