Пакиао надви Броунър и защити титлата си в полусредна категория (ВИДЕО)


Пакиао надви Броунър и защити титлата си в полусредна категория (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2338 0

Мани Пакиао защити пояса на WBA в полусредна категория след успех с единодушно съдийско решение над Ейдриън Броунър в сблъсък в Лас Вегас. Това бе първият двубой на шампиона на американска земя от две години насам, като филипинецът показа отлична игра и спечели безапелационно мача.

Той прати в нокдаун на два пъти американеца в седмия и деветия рунд на срещата, като триумфира в 70-ия си мач като професионален боксьор след 117-111 в картата на единия съдия и 116-112 на другите двама.

Пакиао вече е с баланс от 61 победи, 39 от които с нокаут, при 7 равенства и 2 загуби. 40-годишният филипинец е устремен към реванш с непобедения на ринга Флойд Мейуедър, който го победи през 2015 година в "Мача на века“. Американецът изгледа двубоя между Пакиао и Броунър в залата, което подсилва слуховете за евентуален втори сблъсък между двамата боксьори. А кога ще бъде той - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички