От какво зависи двубоя Фюри - Джошуа? Ето отговора на Антъни


От какво зависи двубоя Фюри - Джошуа? Ето отговора на Антъни
Снимка: Guliver/GettyImages

2210 0

След победата на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър един от най-желаните сблъсъци в тежка категория на бокса се превърна този между Фюри и Антъни Джошуа. Това е и голямата мечта за всички британски фенове, но за да се случи това първо трябва двамата да победят бъдещите си опоненти.

„Този мач може да се проведе, когато Тайсън Фюри преодолее Дионтей Уайлдър, а аз се справя с Кубрат Пулев. Ако Фюри иска този мач да стане, той ще го направи и поздравления за него и представянето му в последния двубоя. Той изигра два страхотни мача в кариерата си дотук – срещу Владимир Кличко и Дионтей Уайлдър, и успя да спечели и двата, така че в момента е на гребена на вълната“, заяви Ей Джей.

Фюри сложи край на петгодишното властване на Дионтей Уайлдър като световен шампион в тежка категория на Световния боксов съвет в Лас Вегас миналия месец, което предизвика и слухове за евентуален мач за абсолютната световна титла между него и Джошуа. А защо няма да подцени Кубрат Пулев и какви са разликите с Анди Руис - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички