Официално: Кубрат Пулев ще се боксира с Махмуд Чар в България, обеща да е в суперформа!


Официално: Кубрат Пулев ще се боксира с Махмуд Чар в България, обеща да е в суперформа!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2249 0

42-годишният български боксьор - Кубрат Пулев, официално потвърди новината, че на 30-и март в зала "Арена София" ще се бие с Махмуд Чар!

Сблъсъкът с регулярния шампион на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория ще бъде първи за Кобрата на родна земя от 2018-а година, когато той победи Хюи Фюри с единодушно съдийско решение (след пълни 12 рунда).

Пулев - Чар на 30-и март в София!

"Предпочитам да се концентрирам върху срещата и галавечерта в София, защото това е невероятно събитие и имаме привилегията да се състои в България. Правим невероятното и невъзможното, за да се случи пред родна публика и да бъде нещо, което до момента никога не се е случвало в професионалния бокс", започна Кубрат Пулев по време на специалната пресконференция.

Кубрат Пулев и Тервел Пулев

"Благодарен съм на първо място на хората, които веднага прегърнаха идеята и помагат. Надяваме се да стане една невероятна гала, която да остане в историята на България. Благодарен съм и на Господ, че ни предостави изобщо възможността...".

ОЩЕ: Люта препирня между Чар и Пулев: Счупи диаманта, но като стане горещо, се предаваш!

"Естествено, боксовата галавечер е едно на ръка, но аз като спортист ще се изправя срещу един много сериозен противник, който също има много опит. Има немалко срещи, които са тежки и сериозни битки, през които е минал. Подхождам с абсолютен респект. Бъдете сигурни, че ще изляза в суперформа и ще дам всичко възможно от себе си, за да постигна тази победа и да направя България световен шампион по бокс!", зарече се Кобрата.

Махмуд Чар

"Преди 30 години стартирах точно в този град. Едва на 25 години, когато бях с една фиксидея - да докарам световен шампион в България. 30 години по късно това ще се случи! Боят ще бъде сериозен. Противникът не е случаен. Той е бил в ринга с величия като Виталий Кличко, Поветкин и други. Не е дошъл тук на гости. Той ще е на границата, на която ние трябва да преминем, за да постигнем нашата цел", пък обясни българският мениджър Ивайло Гоцев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Махмуд Чар с мили думи за София и България, похвали и Кобрата!

Ще се боксира ли и Тервел Пулев в София и какво каза за битката на брат си срещу Махмуд Чар?

Ако Кубрат победи Чар: Разясниха ще се бие ли с победителя от Фюри - Усик

Ивайло Гоцев, Кубрат Пулев и Тервел Пулев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички