Люта препирня между Чар и Пулев: Счупи диаманта, но като стане горещо, се предаваш!


Люта препирня между Чар и Пулев: Счупи диаманта, но като стане горещо, се предаваш!
Снимка: БГНЕС

2543 0

Кубрат Пулев и Махмуд Чар се сдърпаха, както подобава на пресконференция преди здрав боксов сблъсък. Темата на спора, разбира се, беше кой ще вземе победата на 30 март в София.

С какво го ядоса Кобрата?

"Той явно се има за диамант, но тук става въпрос за бокс. Става въпрос за подготовка, за възможностите на всеки един от нас. Така че, много ще му е трудно. Смятам, че го превъзхождам в много качества, също и в технически аспект. Може и да се има за диамант, няма лошо", започна българската звезда на пресконференцията днес.

Кобрата: Реванш? Смятам да го бия убедително!

Как отговори германецът?

"Аз никога не лъжа, никога не се страхувам. Покажи ми и счупи диаманта", отговори Чар и атакува Кобрата: "Ти си се бил с Джошуа, с Кличко, но когато стане горещо, се предаваш. Това е разликата между мен и теб, аз никога не се предавам".

Чар към Пулев: Ти си страхотен аматьор, нищо повече!

"Ти си страхотен боксьор аматьор, нищо повече. В професионалния бокс не си постигнал нищо. Искам Тайсън Фюри, това е моят път", продължи германецът. А Пулев го посъветва да пие кафе първо.

"Моите загуби са с нокаут, не съм отишъл в ъгъла и да се откажа. Това значи да се предадеш. Клауза за реванш? За какво му е реванш, смятам да го бия убедително", завърши българинът. Преди Кубрат да го предизвика, Чар каза хубави думи за него и България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички