Уайлдър куфее: С Фюри е свършено, прекратих му кариерата


Уайлдър куфее: С Фюри е свършено, прекратих му кариерата
Снимка: Guliver/GettyImages

7309 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър потрива доволно ръце в очакване на реванша срещу Тайсън Фюри, след като изгледа боя на британеца срещу Ото Валин таи сутрин (българско време). Според шампиона на WBC, Фюри не е същият боксьор и именно той е "сложил край на кариерата му".

"Всеки, който е гледал този мач, ще рзазбере и ще разпознае, че той не е същият боец. Това е, което им правя - прекратявам им кариерата. Аз съм най-лошият човек на планетата, той изобщо не е същият боец, след като му нанесох сътресение на мозъка", заяви Уайлдър, цитиран от "The Mirror".

"Той е свършил и нямам търпение да се бия с него. Не мога да чакам, о, Боже, той дори не получи най-доброто от мен. А самият той беше в най-добрия си момент. Реваншът ще бъде толкова различен. Ото Валин получи добър бой. Най-много ме впечали, когато направи аркадата на Фюри. Той дори по едно време се опита да извади окото му. Това е, което трябва да се направи, да го поставиш в хватка, да му пуснеш пот в очите", каза още американецът.

"Той ще се нуждае от повече от циганска вуду кукла, повече от циганска магия, когато излезе на ринга с мен. Определено ще бъде кратка нощ, ще се уверя в това", завърши боксьорът с прякор "Бронзовия бомбардировач". Междувременно стана ясно, че големият реванш може да бъде отложен. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички