Обясниха защо от България не могат да се купуват билети за Джошуа - Пулев


Обясниха защо от България не могат да се купуват билети за Джошуа - Пулев
Снимка: БГНЕС

3301 0

Българските фенове на бокса бяха неприятно изненадани, след като нито един привърженик на територията на нашата страна нямаше достъп до сайта, който разпространява билетите за зрелището Кубрат Пулев - Антъни Джошуа, което ще се проведе на 28-и октомври на стадион "Принсипалити" в Кардиф.

Оказва се, че "StubHub.co.uk" не работи с клиенти от България и дори не планира да направи поне изключение заради сериозния интерес към Кобрата.

"Няма как да закупите билети за мача, тъй като ние не работим с вашата страна. Не приемаме плащания от територията на България. Ако искате да поръчате билет, ще трябва да намерите друг начин. Това означава да поръчате чрез ваши приятели от чужбина. Кажете им те да закупят билети за вас”, споделя човек от поддръжката на портала пред “Тема Спорт”.

Интересен факт е, че компанията оперира в няколко балакански държави, включително и Турция, но България не е сред тези, в които могат да продават билети. Така българските зрители могат да се сдобият с пропуски за мача единствено на "черната" борса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички