Някой изобщо знае ли какво се върти в главата на Владимир Кличко?


Някой изобщо знае ли какво се върти в главата на Владимир Кличко?
Снимка: Getty Images/Guliver

1784 0

Светът на бокса има няколко мача, от които силно се вълнува. Единият, разбира се, е Флойд Мейуедър срещу Конър МакГрегър - двубой, който ще донесе много емоции преди, но не и по време на самата битка. Другият е Генадий Головкин срещу Канело Алварес - безспорно най-интересният мач, който ни очаква до края на 2017 година. Но какво става с очаквания от всички реванш между Антъни Джошуа и Владимир Кличко?

Дори мениджърът Том Льофлер - човекът, който управлява компанията на украинските братя в САЩ, няма представа кога и дали изобщо ще има мач между двамата титани в тежка категория на световния бокс.

"Самият аз искам да видя този мач, но Владимир все още не е решил. В първия мач той се боксира на най-високото ниво от доста години насам. Мисля, че може да спечели в реванша, но не съм аз този, който взима крайното решение", заяви Льофлер.

На 30-и април тази година в изключително зрелище Антъни Джошуа обърна развоя на мача и нокаутира своя съперник в 11-ия рунд, с което спечели две от титлите в тежка категория. В договора между двамата има клауза за мач реванш, която може да бъде активирана от Кличко до края на година. Засега обаче той не се възползва от това, а всички в тежка категория, включително и Кубрат Пулев, очакват това решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички