На Джошуа му писна да чака Кличко - бие се с Кубрат до края на годината?


На Джошуа му писна да чака Кличко - бие се с Кубрат до края на годината?
Снимка: Getty Images/Guliver

3886 0

Търпението на световния шампион на IBF и WBA в тежка категория - Антъни Джошуа, към Владимир Кличко започва да се изчерпва. Британецът е уморен от липсата на информация за следващия му мач, заради което призова украинеца да побърза да реши бъдещето си.

От Кличко зависи дали ще има реванш между двамата боксьори или украинецът ще сложи край на кариерата си, а Джошуа ще се бие със следващия си съперник Кубрат Пулев.

"Аз няма да го чакам вечно. Кличко трябва да вземе решение. Да, ние все още го чакаме, но и ние си имаме планове. Кличко знае, че наближава времето, когато той трябва да реши и да каже иска ли още един бой. Аз съм готов да изляза на ринга срещу него отново", заяви британската боксова звезда.

"Определено аз ще се бия до края на годината. Мой съперник ще бъде или Кличко, или Кубрат Пулев. Към момента чакам новини от промоутъра си и бавно започвам да се готвя. Не искам да прекалявам с тежките тренировки, защото в миналото това се случи с мен, но и не искам да губя формата си", допълни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички