Неприятно! Счупиха ребро на Трайчо Боксьора в последния му мач


Неприятно! Счупиха ребро на Трайчо Боксьора в последния му мач
Снимка: The Jungle of Sports

3004 0

Българският боксьор Трайчо Георгиев е преживял истински кошмар в последния си мач. В Дъблин, Ирландия, Боксьора е счупил ребро, след като е получил тежки удари от местния любимец Сийнън Кели, информира bTV.

Логично, мачът е бил загубен от Георгиев, тъй като е бил спрян от съдията, за да запази здравето му. Счупеното ребро е девето. Спортистът се е отправил към "Пирогов" на прибиране в София, тъй като е изпитвал нетърпими болки.

Въпреки че няма да може да се боксира известно време, Трайчо вече мисли за реванш срещи ирландеца. Кели не е побеждаван в професионалната си кариера дотук.

"Първият рунд беше за мен. Във втория пак до половината, последните една минута или 30 секунди получих много тежък удар – контузия на лявото ребро. И съдията спря мача. Не съжалявам, че се качих на ринга. Опитал съм се. Даже за мен беше много голяма чест да играя с такъв противник, защото е добър. Няма загуби в професионалния бокс", коментира Георгиев пред телевизията.

"Не съжалявам. Даже съм готов за още един рунд. За още една среща. След месец-два, когато се възстановим, съм готов да отида в Ирландия. Готов съм за реванш, искам да си върна победата. След тази загуба много се амбицирах. С тези удари, които съм ги получил, едва ли ще му дам шанс. Болката ще бъде за него, а не за мен!", заканва се българинът. А за мач с кое величие в бокса се размечта Трайчо - четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички