"Намери ми някого!": Строгата заповед на Джошуа, която Еди Хърн изпълни


"Намери ми някого!": Строгата заповед на Джошуа, която Еди Хърн изпълни
Снимка: Getty Images

1365 0

Антъни Джошуа и Роберт Хелениус ще премерят сили един срещу друг днес (12 август) на "O2 Arena" в Лондон. Часове преди мача промоутърът на британеца - Еди Хърн, разказа повече за бързата реакция в намирането на опонент, след като първоначалния такъв - Дилиън Уайт, бе хванат с позитивна допинг проба.

"Намери ми някого!"

В интервю за "Mail Sport" Хърн разкри, че е останал изненадан, след като е прочел новината за позитивната допинг проба на Уайт. Британският бизнесмен също сподели какво му е казал Джошуа при първия им телефонен разговор след случилото се.

"Когато разбрах за това бях в САЩ и много хора в Англия спяха, не можех да реагирам веднага. Погледнах си телефона и видях за случилото се... Останах без думи. Реагирах просто като "сериозно ли?". Сетих се, че не трябва да се жалвам, трябва да измислим нещо. Чухме се веднага с Джошуа, когато се събуди и той просто ми каза "Намери ми някого!", сподели Хърн.

Боксовите фенове обаче останаха доволни, след като стана ясно, че Роберт Хелениус ще откликне на пожар. Сблъсъкът между финландеца и AJ ще се състои по-късно тази вечер, а ето как ще може да проследите Антъни Джошуа - Роберт Хелениус НА ЖИВО.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички