Накъде повече? Антъни Джошуа е станал още "по-нацепен", Усик да му мисли (ВИДЕО)


Накъде повече? Антъни Джошуа е  станал още "по-нацепен", Усик да му мисли (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7706 0

Антъни Джошуа изглежда дори с още по-изваяно тяло, отколкото бе преди. Британецът е безспорно най-атлетичният на външен вид боксьор в последните години, а явно има още накъде да се развива. Това си пролича при тренировките му с новия щаб.

Бившият световен шампион в най-тежката категория изглежда готов за отмъщение срещу украинеца Олександър Усик, който му отне коланите. Това се случи на 25 септември 2021 година на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Усик бе в ролята на аутсайдер за двубоя, а една от причините бяха килограмите в полза на Джошуа - цели 9. Най-вероятно в момента британецът тежи още повече от Олександър. Поне така изглежда на видеото, което можете да видите по-долу в материала.

Джошуа имаше нужда от промяна и стори такива в треньорския си екип. Ангел Фернандес, испански треньор, се появи на кадри в социалните мрежи, на които тренира с Джошуа. Самият британец бе в САЩ, където тренира в най-популярните зали там, като веднъж дори и Флойд Мейуедър бе точно до него и му даваше наставления.

Именно в Америка Антъни Джошуа започна да рапира и... по-добре да си остане в бокса (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички