Най-любимият от всички брутални нокаути на Майк Тайсън е плод на отмъщение заради Мохамед Али (ВИДЕО)


Най-любимият от всички брутални нокаути на Майк Тайсън е плод на отмъщение заради Мохамед Али (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3067 0

Майк Тайсън се готви да бъде в ъгъла на Франсис Нгану, когато камерунският боец се изправи срещу Тайсън Фюри в края на октомври. Наскоро той даде интервю за The Daily Mail, в което обсъди предстоящата битка.

Въпреки това, един от въпросите, които му бяха зададени, ни отведе назад в историята. Във времето, когато Тайсън беше смятан за най-лошия човек на планетата, а той все още се смята за най-страшния удар в историята на бокса. Първото му поражение дойде срещу Бъстър Дъглас, но преди това той наистина беше сила, с която трябва да се съобразява всеки.

Любимият сред всички брутални нокаути

По време на интервюто той беше попитан кой от всички брутални нокаути, които е нанесъл, му е любимият. Той може да избира от голямо разнообразие от много страхотни моменти в кариерата си, но има един, който има специално място в сърцето му. Това е нокаутът, който той даде на Лари Холмс, човекът, който нокаутира легендарния Мохамед Али.

Тайсън беше на мисия да отмъсти на боксьора, на когото се е възхищавал най-много. Ето какво каза Майк в това интервю: "Кой бих казал, че е бил най-гордият ми нокаут в цялата ви кариера? Е, беше срещу Лари Холмс, защото той победи Мохамед Али шест години по-рано. Плаках и казах, че ще отмъстя за Али", заяви Тайсън, който наскоро определи, че мексиканец се доближава в момента най-много до него като боксьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички