Местят Джошуа - Пулев в друга зала и пред 1000 зрители


Местят Джошуа - Пулев в друга зала и пред 1000 зрители
Снимка: Getty Images/Guliver

2147 0

Остава по-малко от месец до двубоя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, но има все още детайли, които не са ясни около двубоя. От лагера на британеца все още имат надежда да има феновете за двубоя.

"Надявахме се на зрители в The O2, може би 4000 души, а може би ще ни бъдат разрешени 1000, но в този момент е трудно да се каже. Изглежда мачът ще е на "Уембли Арена". Спряхме се на това решение заради втория локдаун в страната, който промени много планове. Надяваме се да ни позволят да пуснем 1000 човека в залата. Водим преговори с министерството. Антъни Джошуа вече няма търпение. Той е готов за мача", заяви Еди Хърн пред Daily Mail.

Пулев има само една загуба в кариерата си и тя бе срещу Владимир Кличко. Оттогава българина постигна няколко победи, като някои от най-престижните са тези срещу Дерек Чисора и Хюи Фюри. Джошуа също е допуснал поражение, но доста по-изненадващо и по-скоро - от Анди Руис през 2019 година.  А как Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се преобразиха като герои от "Игра на тронове" - вижте снимка в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички