Малко непозволено: "Несправедлив" нокаут определи следващия опонент на Олександър Усик (ВИДЕО)


Малко непозволено: "Несправедлив" нокаут определи следващия опонент на Олександър Усик (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6347 0

Макар и да не е участник в галавечерта в Лондон, Олександър Усик получи новина от Острова - ще трябва да защитава титлата си на IBF срещу Филип Хъргович

Непобеденият хърватин е задължителен претендент на федерацията и в събота вечер защити статута си в двубой, който го изправи срещу друг непобеден боксьор - Демси МакКийн. 

Битката се проведе под абсолютната диктовка на Хъргович, който не изглеждаше особено впечатлен от визитката на своя опонент. От самото начало, макар и в своеобразен "автопилот", Хъргович взе предимство и не го пусна до края. 

Така се стигна до 12-ия рунд и леко спорния нокаут, който хърватският боец нанесе. Той успя да вкара здрав десен прав в главата на своя съперник, след който МакКийн изглеждаше в невъзможност да продължи. 

Съдията обаче не започна отброяване и Хъргович продължи да налага своя съперник, но го удари 3 пъти зад главата - удар, който е нелегален в бокса. Чак тогава реферът раздели двамата бокьори и секунди след това отсъди технически нокаут в полза на Хъргович. 

Скоро започва и главното събитие на вечерта - Антъни Джошуа срещу Роберт Хелениус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички