Майк Тайсън ще организира епични мачове срещу Ивендър Холифийлд и Ленъкс Луис!


Майк Тайсън ще организира епични мачове срещу Ивендър Холифийлд и Ленъкс Луис!
Снимка: Guliver/GettyImages

3499 0

Легендата в световния бокс Майк Тайсън ще се опита да организира демонстративни мачове със своите най-големи съперници през годините - Ивендър Холифийлд и Ленъкс Люис!

54-годишният Тайсън се завърна на ринга в края на миналата година, когато се изправи срещу Рой Джоунс-младши в демонстративен мач, който завърши наравно. Срещата между двамата привлече голям интерес, а целта на Тайсън сега е да организира два още по-интригуващи мача, които да генерират още по-големи приходи:

"Искам Холифийлд, искам Ленъкс Люис, и то тази година. Искам и двамата и мисля, че може да стане тази година. Ако успея да направя тези два мача, мисля, че ще приключа. Ще мога да приключа и да си живея живота. И то говорим само за демонстративни мачове. Ще разбия собствените си рекорди с демонстративни мачове." - заяви Майк Тайсън.

През 1996 г. Тайсън губи световната си титла след нокаут от Холифийлд, а на реванша след това отхапва парче от ухото на съперника си. Пред 2002 година пък Ленъкс Луис нокаутира Майк Тайсън в осмия рунд на мача между двамата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички