Лошо: Майк Тайсън опита да изплаши Джейк Пол - но вместо това притесни за здравето си (ВИДЕО)


Лошо: Майк Тайсън опита да изплаши Джейк Пол - но вместо това притесни за здравето си (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

4735 0

Едно от най-емблематичните имена в историята на бокса - Майк Тайсън, отново ще се качи на ринга в демонстративен мач. Професионалната кариера на Железния Майк приключи през 2005 година, когато загуби от Кевин Макбрайд за шест рунда.

През 2020-а обаче най-младият световен шампион при най-тежките в бокса се завърна за демонстративен двубой срещу Рой Джоунс Джуниър. Четири години по-късно, през лятото на 2024-та, когато вече ще бъде на 58 години, той отново ще стъпи на ринга.

Както е известно, Майк Тайсън ще се изправи срещу Джейк Пол. Ютубърът трупа все повече опит на боксовия ринг, като изненада положително с доброто си представяне срещу Томи Фюри и дори успя да го прати в нокдаун, въпреки че в крайна сметка загуби срещата.

Още: Майк Тайсън посочи 3-мата си идоли в бокса: Единият го "зарибил" да стане боксьор

Майк Тайсън показа как спринтира - изглежда твърде бавен

Майк Тайсън ще се бие с Джейк Пол

Тайсън и Пол ще се изправят един срещу друг на 20 юли в Арлингтън, Тексас. Бившият световен шампион се подготвя усилено за въпросния сблъсък, като често качва и кадри от тренировъчния му процес.

Към тях прибавя и заплашителни послания към своя опонент от рода на "Идвам за теб". Това бяха думите му и към видео, на което е показал как спринтира. Вместо да сплаши Джейк Пол обаче, той по-скоро притесни за здравословното си състояние.

Тайсън е с цели 30 години по-възрастен от съперника и на кадрите ясно се вижда, че не е в особено добра физическа кондиция. Феновете му се притесниха от това, което предстои срещу Джейк Пол, а други потребители се подиграха на Железния Майк. Вижте кадрите по-долу в материала. Друга популярна фигури от бойните спортове - Конър Макгрегър, срина със земята Майк Тайсън - Джейк Пол със самата истина.

Още: Нереално! Повече от 50 см: Вратът на едва 18-годишния Майк Тайсън (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички