Конър Макгрегър срина със земята мача Майк Тайсън - Джейк Пол чрез самата истина


Конър Макгрегър срина със земята мача Майк Тайсън - Джейк Пол чрез самата истина
Снимка: БГНЕС

15836 0

Една от най-популярните фигури в бойните спортове през 21-ви век - Конър Макгрегър, изрази мнението си преди предстоящия демонстративен двубой по бокс, който ще противопостави легендарния Майк Тайсън срещу ютубъра Джейк Пол.

Мачът ще се състои в Арлингтън, Тексас, на 20 юли. Най-младият световен шампион в бокса вече е на 57 години, като е с 30 години по-възрастен от Пол. Ютубърът пък се впусна в бокса и вече натрупа няколко боя, включително срещу Томи Фюри, където се представи впечатляващо добре и дори прати опонента в нокдаун, въпреки че впоследствие загуби.

Емблематичният състезател от UFC обаче се изказа критично за това, което ще се случи (и вече се случва). Той бе запитан за коментар на мача и даде ясно да се разбере, че е против приема, който се дава с тези прецеденти в индустрията.

Още: "Ще ти сритам з@#$%ка": Как и защо Майк Тайсън се намеси в най-големия НБА скандал

Конър Макгрегър си каза всичко за мача Майк Тайсън - Джейк Пол

Мнението на Макгрегър за Тайсън - Пол

"За мен това поставя лош прецедент в индустрията. Заради това, което има като мач сега - бих казал това на младите атлети, които се задават - мъже и жени. Не се вдъхновявайте от това да бъдете едни от тези ютубъри състезатели.

Вдъхновявайте се да се борите за световни титли, вдъхновявайте се да се бори за олимпийски игри. Така запазвате името си в историята. Като правите тези битчици, може и да спечелите някои лайкове, но не и нещо съществено. Това е кухо. Може да се спечелят пари, но е кухо.

Майк Тайсън: Страхувам се до смърт от Джейк Пол, но скоро ще стана невидим! (ВИДЕО)

И забелязвам тенденция при младите бойци, които се задават, че дори не са заинтересовани от аматьорската сцена или да изгреят, като спечелят национална титла. Трябва да имаш златото на кръста. Трябва да изградиш името си на колана" - сподели той в интервю за Джеймс Кордън за SiriusXM. Наскоро пък обявиха кога и как ще тестват Майк Тайсън и Джейк Пол за наркотици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички