Култов Чисора излезе буквално като Барби: Бързо бе разкървавен - тежка размяна на удари (ВИДЕО)


Култов Чисора излезе буквално като Барби: Бързо бе разкървавен - тежка размяна на удари (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3776 0

Изиграха се всички сблъсъци от галавечерта Джошуа - Хелениус. След доста интересни моменти, "нечестни" победи и куп емоции последният двубой бе отново при най-тежките и противопостави Дерек Чисора и Джералд Вашингтон.

Още в началото Чисора втрещи публиката, появявайки се като... Барби. Той излезе с розови ръкавици и розов халат, като бе със светла шапка и червени обувки (можете да видите визията му чрез снимката по-долу в материала).

Бързо-бързо след старта на битката му с Вашингтон обаче бе разкървавен. Това се случи след точно попадение от съперника, при което му бе нанесена аркада. И резултата от това можете да видите чрез кадър по-долу в текста.

Двамата си размениха много тежки удари в някои периоди от мача. Въпреки това в края за заслужен победител бе определен именно Чисора. Той не нокаутира своя опонент, но спечели след единодушно решение от съдиите.

След тази битка предстои и "черешката на тортата". Вижте всичко най-интересно преди, по време на и след тежката битка в бокса Антъни Джошуа - Роберт Хелениус НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички