Кубрат Пулев вече е победил по-добрия Фюри и се готви да стане абсолютен шампион


Кубрат Пулев вече е победил по-добрия Фюри и се готви да стане абсолютен шампион
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

1993 0

Кубрат Пулев е уверен, че може да победи Тайсън Фюри, след като детронира Антъни Джошуа - защото вече е победил "по-добрия Фюри". Промоутърът на българина Ивайло Гоцев смята, че неговият човек ще грабне коланите на Джошуа тази вечер и след това ще разбие "Циганския крал, за да стане безспорен световен шампион в тежка категория.

РЕГИСТРАЦИЯ В DAZN - КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ 

Гоцев смята, че това не е трудно, тъй като 39-годишният Пулев вече е победил "по-добрата версия на Фюри" - братовчед му Хюи. Кубрат си мисли, нека да си плануват, каквото искат. Но тогава ще  ми позволят да се бия с Тайсън Фюри. Защото побеждаването на Ей Джей ще създаде страхотен подиум за бой с Тайсън Фюри.

"Той вече е победил по-младия Фюри. Кубрат го определи като по-добрия Фюри. "Говорейки за продължителните преговори, за да се даде на битката зелена светлина, Гоцев добави: „Светът има нужда от битка за завръщане. Те се нуждаят от спектакъл, епична битка и нещо, което да отнеме съзнанието ви от това, което се случва по света. Така че ще дадем на света възможността да види битка по правилата, от двама гладиатори". А в колко часа започва битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички