Кубрат Пулев ще гледа на живо реванша между Фюри и Уайлдър


Кубрат Пулев ще гледа на живо реванша между Фюри и Уайлдър
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев

2537 0

Българската звезда в тежка категория на бокса Кубрат Пулев продължава да се готви на пълни обороти за сблъсъка с Антъни Джошуа. Все още не е официално потвърдено, но се очаква сблъсъкът да е на 20 юни в Лондон на стадиона на Тотнъм.

Основната част от подготовката на Кубрат Пулев за битката с Джошуа ще протече в Лас Вегас, като българинът заминава в близките дни за САЩ. "Имаме перфектните спаринг партньори и екип, които да работят с Кубрат. Дали сме си дума, че ще бъдем непробиваеми при подготовката и няма да изнасяме много информация", заяви Ивайло Гоцев пред "България днес".

"Кубрат е в суперформа. С него ще гледаме реванша между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър", допълни още мениджърът му. Реваншът между американеца и британеца е в нощта на 22-ри срещу 23-ти февруари и ще започне около 4,00 часа. Залогът в този дългоочакван мач е титлата в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), която е притежание на Уайлдър. И двамата боксьори са непобеждавани досега в професионалната си кариера. На сметката си американецът има 42 победи и 1 равенство, а Фюри е постигнал 29 победи и 1 реми. А къде ще може да гледате пряко реванша между Фюри и Уайлдър - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички