Мощ: Само чудо ще спре Кубрат Пулев и Тервел Пулев - шансовете за загуби са нищожно ниски


Мощ: Само чудо ще спре Кубрат Пулев и Тервел Пулев - шансовете за загуби са нищожно ниски
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Instagram

3326 0

Кубрат Пулев гони голяма цел през 2024 година. 42-годишният българин се цели в световната титла при най-тежките. Родният боксьор имаше два шанса да успее да стъпи на върха в бокса, но първо бе повален от Владимир Кличко, а след това и от Антъни Джошуа. Същата голяма цел стои и пред по-малкия му брат Тервел Пулев, който ще опита да си осигури първи мач за световната титла в бокса, макар и в друга категория.

Тези високи цели трябва да бъдат защитени от двамата на бляскава галавечер в САЩ. На нея "черешката на тортата" ще бъде дуелът между Кобрата и Андржей Вавржик. Една от подгряващите битки пък ще бъде между Тервел и Дионардо Майнър. И двамата българи са суперфаворити в тези сблъсъци и това се потвърждава от платформата за онлайн спортни залози efbet.

Какъв е шансът на Тервел Пулев да победи Дионардо Майнър?

Коефициентът на efbet за това Тервел Пулев да сломи своя съперник е 1,08, докато ставката за изненадваща победа в полза на 34-годишния Дионардо Майнър е 8,20.

Майнър е с "южна лапа" - или иначе казано - водеща лява ръка, което е проблем за доста боксьори. Поради това и Тервел се подготвяше за срещата с Благой Иванов - Багата, който също е с обърнат гард. До момента в кариерата си на професионален боксьор Тервел е със 17 победи (14 от които - с нокаут) и само 1 загуба.

Представителят на домакините Дионардо Майнър, който е с шест години по-млад от българина, пък има 7 победи, от които 2 след нокаут. Освен това има и 3 поражения, както и 2 равенства.

Какъв е шансът на Кубрат Пулев да победи Андржей Вавржик?

В своята битка Кубрат Пулев е дори още по-голям фаворит от своя брат. Коефициентът на efbet за успех в полза на Кобрата е 1,03, докато ставката за неговия съперник Андржей Вавржик е 12,00.

42-годишният българин има 29 победи в професионалната си кариера, като от тях 14 са с нокаут. Пораженията са 3, като в най-скорошния си дуел загуби от Дерек Чисора (09.07.2022). Полският му опонент пък е с 34 победи (от които 20 с нокаут) и само 2 загуби.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички