Тервел Пулев посочи кое го е затруднило най-много при успеха му срещу Уебстър


Тервел Пулев посочи кое го е затруднило най-много при успеха му срещу Уебстър
Снимка: БГНЕС

8498 0

Тервел Пулев посочи какво го е затруднило, въпреки че постигна категорична победа срещу Дешон Уебстър в зала "Колодрума" в Пловдив. Тервел не стигна до нокаут, като за първи път изигра пълни 12 рунда на професионалния ринг. В картите си съдиите бяха категорични и отсъдиха 118-110, 120-108, 118-110 в полза на българина.

"Не ми беше лесно. Не мисля, че всеки един би се справил с него. Това е изключително сериозно боксьор от САЩ. Боксът там е религия. За нас трябва да е огромна радост, че ги победихме в почти всички рундове, Разбира се, момчето взе някои рундове, трябва да се признае", бяха първи думи на Тервел след победата.

"Трудно беше да го спирам, да се хвърля напред с главата. Доста ъпъркъти понесе по този начин и това си е за негова сметка. Гонгът го спаси в края на един от рундовете. Прибра се в ъгъла, почина една минута и като се завърна, заигра. Умора има след всички 12 рунда. Ние сме тренирали това да не личи. Мисля, че се получи изкарахме всички рундове с равномерно темпо". Как се разви двубоят на българина - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички