Кубрат Пулев избухна с брутален коментар за щетите по лицето си (СНИМКА)


Кубрат Пулев избухна с брутален коментар за щетите по лицето си (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

8999 0

Въпреки че Кубрат Пулев спечели срещу Хюи Фюри, българинът не се отърва без следи от сблъсъка между двамата в зала "Арена Армеец". Под лявото около на родния боксьор има немалка  синина, която се получи след много сериозно дясно кроше на Фюри в 8-ия рунд.

Кобрата не дълго време не се беше качвал на професионалния ринг, но въпреки това отсече, че е готов в най-скоро време да се върне, независимо че току-що е приключил един много тежък двубой.

"Дали съм готов скоро отново да съм на ринга? Да, разбира се. Още сега. Нямам щети след мача... е, малко поражения, но нали знаете - малко грим ще помогна - жените най-добре знаят. Иначе сериозно - след два месеца съм готов отново да се кача на ринга", каза Кобрата в духовит стил след успеха си. 

Действително Пулев показа много добра физическа форма, а следващият му двубой няма да закъснее. Кога се качва Кобрата отново на ринга вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички