Обявено: Ще има ли скоро сблъсък между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа?


Обявено: Ще има ли скоро сблъсък между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа?
Снимка: Gulliver/GettyImages

12575 0

Дългоочакваният мач между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа може да не се състои в скоро време. За това призна както мениджърът Ивайло Гоцев, така и представителят на IBF Линдзи Тъкър, който беше супервайзър на Международната боксова федерация по време на битката Пулев - Фюри.

"Не знам колко време работите заедно с Пулев, но преди година и половина наредихме на Джошуа да се бие срещу него", коментира Тъкър, отговаряйки на въпрос на Гоцев кога може да се очаква мача между двамата.

"Тъй като Джошуа има три титли, съперниците му се избират на ротационен принцип. Той има право да помоли за изключение или да обедини титлите. Следващата задължителна защита е WBO, а след това е и тази на IBF. Но не се изненадвайте ако Джошуа иска да се бие с победителя между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри", коментира представителят на IBF.

Двамата се изправят един срещу друг на 1-и декември и е много вероятно именно срещу един от тях да се изправи Антъни Джошуа. Това ще забави защитата на пояса на WBO, а следователно и тази на IBF. Кобрата обаче няма да чака Антъни Джошуа, а вече има програма да се бие съвсем скоро - къде и срещу кого четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички