Андреа пропуска мача на Кубрат заради ремонт на дупето и бюста


Андреа пропуска мача на Кубрат заради ремонт на дупето и бюста
Снимка: Instagram

6741 0

Певицата Андреа, която е най-дългата връзка на Кубрат Пулев, ще пропусне неговото завръщане на ринга след загубата от Антъни Джошуа преди почти година. Tази нощ боксьорът се изправя срещу ММА боеца Франк Мир в един съвсем нов боен спорт, съчетаващ правила на бокса и смесените бойни изкуства. Андреа, която вече не е с Кубрат, но според слуховете поддържа добри отношения с него, пропуска събитието заради разкрасителни процедури.

Певицата в момента е в Турция, където подобрява самочувствието си с корекции. Тя е коригирала дупето си, превръщайки го в тип "бразилско", за каквото отдавна мечтаела. Блондинката си е поставила импланти в задните части, за да има пищно и много секси дупе. Тя е платила 5000 евро, за да ѝ бъдат сложени глутеални импланти, и ще се възстановява около 3-4 дни след интервенцията, пише "България Днес".

Турският лекар, който е оперирал певицата, ѝ е бил препоръчан от друга българка с ремонтирани задни части - Моника Валериева. Андреа е в южната ни съседка от няколко дни, като бразилското дупе не е единствената процедура, на която се е подложила там. Тя е поискала нова корекция на бюста си, който оправя наскоро, но не била доволна от резултата. Повече за връзката между Андреа и Кубрат можете да научите тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички