Кошмар за Амир Хан! Опряха пистолет в главата на боксьора и му отмъкнаха скъп часовник


Кошмар за Амир Хан! Опряха пистолет в главата на боксьора и му отмъкнаха скъп часовник
Снимка: Getty Images/ Guliver

1274 0

Истински кошмар сполетя бившия световен шампион по бокс Амир Хан и съпругата му. Британецът от пакистански произход  разкри, че е бил ограбен с насочен пистолет в главата. Инцидентът е станал вчера в Лондон.

Хан обяви, че той и жена му Фарял са невредими след случилото се. Нападателите му са откраднали часовник на стойност 72 000 паунда, след като бил нападнат от двама мъже с пистолет.

Откраднаха часовника ми под прицел в Източен Лондон, Лейтън. Пресякох пътя с Фарял, за щастие тя беше на няколко крачки зад мен. Двама мъже побягнаха към мен, той поиска часовника ми, докато беше насочил пистолет в лицето ми. Основното е, че и двамата сме в безопасност“, написа 35-годишният Хан в Туитър.

Полицията беше извикана в 21:15 часа, понеделник, 18 април в Хай Роуд, Лейтън. Към човек, в 30-те си години, са се приближили двама мъже с огнестрелно оръжие, преди да откраднат часовника му и да избягат. Няма информация за отправени изстрели или наранявания. Полицията реагира и проведе претърсване на района. В този ранен етап няма арестувани. Започна разследване“, се казва в изявление на служителите на реда.

Хан е бивш шампион в лека-полусредна категория на Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова федерация (IBF).  Той загуби от сънародника си Кел Брук с техническия нокаут в шестия рунд на сблъсъка им през февруари, проведен в Манчестър.

А ето кой голям шампион ще бъде на „Уембли“ за титаничния сблъсък Тайсън Фюри-Дилиън Уайт.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички