Дилиън Уайт отговори на критиките по свой адрес, намеси и Кличко


Дилиън Уайт отговори на критиките по свой адрес, намеси и Кличко
Снимка: GettyImages

1969 0

Дилиън Уайт отговори на острите критики по свой адрес, които получи преди дългоочаквания си мач срещу световния шампион в тежка категория по бокс Тайсън Фюри. Те бяха породени от отказа на 34-годишния боец да участва в каквито и да е медийни изяви. 

Претендентът за титлата твърди, че не е направил нищо лошо и сравни действията си с тези на своя противник преди години. Тогава "циганският крал" пропусна да се яви на пресконференция преди срещата си с Владимир Кличко. 

"Всички ме нападат, но Тайсън Фюри всъщност не се яви на пресконференцията за мача с Кличко. Тогава по договор той бе задължен да отиде, в момента аз не съм", коментира британецът пред "BT Sport Boxing".

Промоутърът на "циганския крал" защити клиента си. Той обяви начина на държание на опонента като абсолютно непрофесионален и в ущърб на популяризирането на битката.

Двамата сънародници ще се изправят един срещу друг в събота (23.04) пред препълнения до краен предел стадион "Уембли". 94 000 фенове ще наблюдават опита на "злодея" да се сдобие с шампионския пояс. 

Тайсън Фюри от своя страна наскоро изрече остри думи относно боя 

Следете всички новини и информации за сблъсъка Тайсън Фюри - Дилиън Уайт в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички