Съдят за милиони Флойд Мейуедър заради реклама за фалшив продукт


Съдят за милиони Флойд Мейуедър заради реклама за фалшив продукт
Снимка: Getty Images/Guliver

3915 0

Боксовата легенда Флойд Мейуедър и звездата от НФЛ Роб Гронковски са съдени за пет милиона долара, след като са обвинени в участие в рекламна кампания за продукт за избелване на зъби, който е разкрит като фалшив и дефектен.

Делото срещу Snow Teeth Whitening LLC, неговия основател, и двамата известни спортисти са обвинени в подвеждаща реклама за устройство, което е неефективно.

Това сочи информация, получена от Daily Mail, както с Мейуедър, който е заснет с помощта на продукта 180, така и с Гронковски, който дори е заснел музикален видеоклип, изправен пред обвинения във федералния съд в Бруклин в понеделник.

„Докато обвиняемите недвусмислено твърдят, че лампата им за избелване на зъби дава изненадващи резултати, независимите лабораторни тестове показват, че всъщност тяхната лампа не прави нищо за подобряване на предполагаемата способност на продукта за избелване на зъбите им“, каза Бъртън Краус, който е човекът, който е подал документи за делото. Мейуедър и Гронковски стигнаха дотам, че заявиха, че лампата на устройството е била добра в предотвратяването на ефектите на COVID-19, който според Краус "е радикално фалшив и неморален".

Преди дни Мейуедър присъства на битката Антъни Джошуа - Кубрат Пулев, като отпразнува победата заедно с Ей Джей (СНИМКА). След това стана ясно и какъв съвет е дал на Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички