Логан Пол се подигра с ръста на Флойд Мейуедър (СНИМКА)


Логан Пол се подигра с ръста на Флойд Мейуедър (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

3960 0

YouTube влогърът Логан Пол, който ще има невероятната възможност да се боксира със суперзвездата Флойд Мейуедър, вече подгрява феновете си за предстоящия сблъсък. Пол и Мейуедър ще се качат на ринга един срещу друг през февруари в двубой, който се очертава да събере погледите на милиони фенове в цял свят заради популярността и на двамата боксьори.

В социалната мрежа Instagram Логан Пол публикува любопитна снимка на него и Флойд Мейуедър, на която влогърът се извисява над великия боксьор. С това Пол акцентира върху ръста на Мейуедър, който не се слави с особена височина, но пък за сметка на това е непобеден в 50 мача на ринга.

"50 (победи) и, Боже мой, той е малък", написа Логан Пол към снимката, която бързо събра над милион харесвания. От друга страна статистиката на Пол на професионалния ринг е повече от красноречива - 0:1. Това обаче не променя факта, че Пол е напът да изкара милиони долари от мача си с Мейуедър, независимо от това дали ще загуби.

Преди дни Мейуедър присъства на битката Антъни Джошуа - Кубрат Пулев, като отпразнува победата заедно с Ей Джей (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички