Контузията на Пулев е сериозна - ето кога може да го очакваме отново на ринга


Контузията на Пулев е сериозна - ето кога може да го очакваме отново на ринга
Снимка: kubratpulev.bg

2786 0

Контузията на Кубрат Пулев го извади от двубоя срещу Антъни Джошуа за световната титла на IBF, но в същото време няма да му позволи да се върне на ринга в следващата половин година.

Както е известно, българинът има частично разкъсване на гръден мускул, който не му позволява да се боксира, тъй като движението на дясната му ръка е блокирано. Първоначалните прогнози бяха, че Пулев ще има нужда от месец да се възстанови, но тепърва предстоят по-обстойни прегледи.

След като вече е ясно, че Кобрата няма да се бие на 28-и октомври, по всяка вероятност той ще се подложи на операция, за да се възстанови напълно и да е готов за сезона през 2018 година. През идната кампания той ще има тежка задача отново да се бори за статута си на претендент, тъй като той беше иззет от Карлос Такам.

Можем да очакваме Кубрат Пулев отново на ринга около месеците април и май, ако веднага след възстановителният период му бъде насрочен мач. Ако възстановяването премине добре, Пулев би трябвало да има между два и три двубоя през 2018.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички