Кобрата за боя с Дину: В четвъртия рунд усещах, че губя мача


Кобрата за боя с Дину: В четвъртия рунд усещах, че губя мача
Снимка: БГНЕС

3390 0

Кубрат Пулев е доволен от представянето си в първия си мач в САЩ. През уикенда той победи Дину, като допълни, че и американският му екип е останал много доволен.

"Доволен съм, но има и неща, които трябва да подобрявам. Ако бях перфектен щях да се чудя какво да правя сега. Мачът беше много труден, защото усетих как губя в четвъртия рунд. След като ми отвори аркадата той се юрна да ме убива, но не се получават нещата точно така", каза Пулев.

"След аркадата нямаше каква друга тактика да се мисли. Или трябваше да се втурвам да го утрепвам, или трябваше да се предаваме. Положението беше тежко, аркадата беше голяма и дълбока, черепът ми се виждаше. След като така се развиват нещата не оставаше друго, освен да давам всичко и да го размазвам".

Според българския боксьор срещата с Дину е била много по-драматична от тази с Хюи Фюри през миналия октомври в София. "Тук имаше всякакъв вид драма. Беше малко "Кървав спорт" и "Роки", но човек не си избира мачовете и противниците. Фюри го водех през цялото време, а тук диктувах в началото, а после претърпя обрати. Имаше предупреждения, отброяване, после го чакахме да се изправи. Това не съм го виждал дори на фалшивите рингове, аматьорските, където съдиите са подкупни".

А кога Кубрат очаква да бъде следващият му мач и къде - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички