Извинил ли се е Кубрат на репортерката за целувката и страхува ли се от съд?


Извинил ли се е Кубрат на репортерката за целувката и страхува ли се от съд?
Снимка: БГНЕС

5269 0

Кубрат Пулев поясни надълго и нашироко за ситуацията с целувката, която провокира още мнения, макар да изминаха няколко дни. Според Кобрата не вижда за какво да се извинява на репортерката Джени Суши, тъй като целувката е била приятелска, а и самата тя прекарала доста време с неговия щаб.

"Не съм говорил с нея, намерихме телефона й от мой познат, който си имаше близки отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа пред вас. Има видеа, на които се вижда, че тя си седя с нас в лобито на хотела до 5 часа сутринта, пиеше си и да не казвам какви други неща правеха в тоалетните.

Просто предполагам, че са й дали лоши акъли, защото не ми се стори лошо момиче. Сигурно са й казали, че ще изкара някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно. Тези енергии се връщат като бумаранг и ще е лошо за нея. За какво да й се извиня, тя беше толкова щастлива, че я целунах. Тя не остана благодарна само на една целувка, искаше да стане известна. Много от световните медии избързаха. Как може така. Какви са тези, че да съдят. Да ме извиняват, но не могат да ме съдят те. Писаха ми от CNN, както и от много други известни световни медии и сайтове", заяви Кобрата.

"Всички се изплашиха от това, включително и адвокатът, който е един от най-добрите. Той е бил на Тайсън и познава бокса много отблизо. Те почнаха да се стряскат, но им казах, че колкото и да е различно в САЩ и както и да го изкарва. Ако един интелигентен човек види видеото, той ще му стане ясно всичко. Тя се изкефи, усмихна се, даже благодари, че я целунах".

ВИЖТЕ ИЗГАРЯЩО СЕКСИ СНИМКИТЕ НА РЕПОРТЕРКАТА, КОЯТО БЕ ЦЕЛУНАТА ОТ КОБРАТА (16+)

Вижте пък какъв кофти прякор лепнаха на Кобрата след прословутата целувка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички