Кубрат Пулев договорил най-скъпата сделка в кариерата си


Кубрат Пулев договорил най-скъпата сделка в кариерата си
Снимка: БГНЕС

5580 0

Договорът на Кубрат Пулев с "Топ Ранк" гарантира и най-високите хонорари в кариерата му до момента. Това призна самият той, след като на прибиране от САЩ Кобрата заяви, че новото му партньорство в американската компания ще му донесе повече пари от сделките със "Зауерланд", както и за мачовете на боксьора в България.

"Според договора ми трябва да проведа три мача на година, парите са много сериозни, не като в България и Германия", отсече Пулев на летище "София", като коментира и оставането на Ули Вегнер в щаба му.

"С Ули продължаваме да работим, ще видим как ще напаснем нещата. Той ще пътува до Щатите, окей е. Той почти е напуснал “Зауерланд” и е свободен да работим и да правим големи неща. Такова е нивото и такъв е моментът - за големи неща.

Естествено, че сегашният ми договор е по-изгоден от този със “Зауерланд”. Януари отивам във Вегас и там ще тренираме. Брат ми заминава на 15-и, защото ще има мач там по-рано. Ще се готвим в топ зала на “Топ Ранк”. Тервел ще отиде да се сработва, има американски треньор от “Топ Ранк”, който ще работи с брат ми и мен", коментира още Пулев. Какво каза Кубрат по повод спекулациите, че прави мачове в България само заради парите вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички