Джошуа отново зачеркна Пулев, пожела си друг съперник


Джошуа отново зачеркна Пулев, пожела си друг съперник
Снимка: Guliver/GettyImages

3661 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа за пореден път показа, че няма голямо желание да се боксира срещу Кубрат Пулев. Британецът заяви, че ако зависи от него, би се боксирал срещу Александър Усик или някой измежду Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. 

"Ако зависи от мен, през 2020-а ще се бия с Усик или с победителя от мача Уайлдър - Фюри", заяви Aнтъни Джошуа и добави: "Ще бъде по-добре за мен да се бия с Фюри или Уайлдър сега, преди да са загубили."

"Поражението ти влияе по странен начин и опитът, който придобиваш, за да се справиш с нея, може да изкара най-доброто от теб. Но определено ще има битка с победителя", добави Ей Джей.

"Определено ще се радвам да се бия отново на "Уембли" - на 100%. Лудост е да казвам, че съм се боксирал тук, то е цяла благословия", коментира още британецът, който е задължен да се изправи срещу Кубрат Пулев, ако иска да задържи шампионския пояс на IBF.

Междувременно промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, обяви нова дата и място за евентуалния мач с Кобрата (повече по темата четете тук).

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички