Кобрата: Ако бях глупак, щях да се обидя, че ме подценяват, но съм интелигентен


Кобрата: Ако бях глупак, щях да се обидя, че ме подценяват, но съм интелигентен
Снимка: БГНЕС

2581 0

Звездата на българския бокс в тежка категория Кубрат Пулев сподели как се чувства в навечерието на най-голямата битка в кариерата си - срещу Антъни Джошуа в Лондон. На 12 декември той се изправя срещу световния шампион на IBF, WBO и WBA, за да оспори титлите му като задължителен претендент. Пулев вече е в балона, където е и Джошуа, но остава спокоен преди голямото събитие.

"Опитът в един мач е основното и смятам, че в този случай ще бъде решаващ и ще е в моя полза. Но има още много компоненти за победата, аз ги имам, но трябва да ги подредя в перфектен баланс. Казах и на британските журналисти, че подценяването им е само в моя полза. Ако бях глупак, щях да се обидя, но аз съм интелигентен. Нямам специално его, което трябва да ми се накърнява. Присъствието на 1000 души на мача е по-скоро в моя полза, едно е да се биеш пред 90 000 души, от които 80 000 са за противника ти, друго е пред 1000. На мен тези неща не ми играят кой знае каква роля", коментира Пулев пред bTV.

"Чувствам се перфектно преди мача, нищо не ме притеснява. В момента съм 107-108 килограма, много силен, бърз, техничен съм си открай време. Не се виждам с хематони и бушони, а вие виждате ли ме? Може би медиите, които не са дошли на място тук, се чудят какво да пишат", каза още българинът. А каква хубава за българските фенове дойде днес от Лондон вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички