Кличко красноречив - каза какво иска от НАТО и допълни: Ако не, ние ще го свършим


Кличко красноречив - каза какво иска от НАТО и допълни: Ако не, ние ще го свършим
Снимка: Getty images

66732 0

Две от големите и вечни легенди на бокса - Виталий Кличко и Владимир Кличко, за пореден път дадоха интервю, в което говориха за случващото се покрай конфликта Русия - Украйна. Както е известно, по-големият от братята (Виталий) е кмет на столицата Киев.

Двамата първо отново призоваха за помощ, а след това посочиха и какво е голямото им желание, което очакват от НАТО да сбъдне. Бе подчертано и че с необходимите средства могат и сами да си го осигурят.

"Това е нашата родина, трябва да сме тук. Корените ни са тук, нашите роднини са заровени под земята. Нашите роднини, приятели, всяка една улица има. Осъзнаваме как това е нашата земя, нашето бъдеще, нашата свобода. Готови сме да се бием за това, но имаме нужда от целия демократичен свят" - започнаха те.

Лидерите на НАТО се срещнаха в Брюксел в четвъртък (24.03) и покрай това Владимир бе категоричен: "Нашите граждани, нашите градове биват разрушавани и това продължава, докато даваме и това интервю и докато говорим за това, полетите все още се осъществяват.

Със сигурност трябва да затворим въздушното ни пространство за полети. Ако ни снабдите с оръжия, ще ги затворим ние самите. Имаме достатъчно мъже и жени, които ще бранят страната ни смело и колкото е възможно най-добре. Ще затворим сами въздушните пространства, само имаме нужда от отбранителна екипировка за това". Съвсем наскоро пък Владимир Кличко пак избухна срещу Владимир Путин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички