Каза ли без да иска Руис на Джошуа как да го победи? (ВИДЕО)

Анди Руис може съвсем случайно да е дал съвет на Антъни Джошуа как да го победи, това пишат медиите на Острова. Британският боксьор изкова изключително технична и най-вече тактическа победа над досегашния шампион Анди Руис в 12 рунда (118-110, 118-110, 119-109 с единодушно съдийско решение).

В сряда по време на пресконференциите преди двубоя двамата застанаха лице в лице, като именно тогава Джошуа попита Руис:"И така, как мога да те победя?".  А мексиканецът отговори: "Просто се боксирай около мен", като след това двамата се засмяха и прегърнаха.

Освен световните титли, Антъни Джошуа се сдоби и с колосална сума в банковата сметка

Антъни Джошуа взе своя реванш и победи Анди Руис, връщайки си световните титли в тежка категория. Британският атлет изкова изключително технична ...

По време на двубоя обаче се случи именно това. Джошуа показа много по-интелигентна игра от първата среща и спаси тактическите указания. Не позволяваше на Руис да го изтласка към въжетата, като постоянно се въртеше около центъра на ринга, стараейки се да не допуска удари. Ето и как Джошуа обясни сменената си тактика.

Още по темата

Please select answer!