Антъни Джошуа обясни променената си стратегия за реванша срещу Анди Руис

Двукратният световен шампион Антъни Джошуа сподели какво е променил, за да победи Анди Руис в реванша. Британският боксьор призна, че е бил много нетърпелив, като обяви дали е готов да направи и трети двубой с мексиканеца.

"Добре съм. Първо искам да благодаря на Бог, беше добре първия път, трябваше да го направя и втори. Няма място за извинение, става въпрос за бокс. Свикнал съм да нокаутирам, но в първия двубой го раних и не успях. Исках да покажа друга страна, да удряш, но без да бъдеш удрян", категоричен беше новият шампион. 

Коренно променен Антъни Джошуа си върна шампионските пояси след бой над Руис

Изключително тежка, но много сладка се оказа победа №23 в кариерата на титана в тежка категория на световния бокс Антъни Джошуа. Британският...

"Не съм променял нищо особено. Ще остана скромен след тази моя победа. Искам да благодаря на всички, на семейството на на Анди Руис, на всички тук и пътуващи фенове, както на Еди Хърн и на моя екип. Става въпрос за подготовка, някой ден ще разказа всичко. Всичко е трупане на опит, аз си взех поуките и се завърнах. Всеки може да го направи. Животът е влакче на ужасите. Искате да се откажа и да се пенсионирам ли? Щом сме били два пъти, защо да не се случи и трети път? Ако слушате, ще го направим трети път", допълни Джошуа, след като Руис се провикна, че иска и трети мач. А как се разви реванша - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!