Изненада: Фюри вече счита коланите на Усик за свои


Изненада: Фюри вече счита коланите на Усик за свои
Снимка: Getty Images

7414 0

Бащата на Тайсън Фюри - Джон, заяви, че Олександър Усик се страхува от това да се изправи срещу шампиона на WBC, след като е видял какво стори на Дионтей Уайлдър. Припомняме, че украинецът победи Антъни Джошуа наскоро и взе титлите му на WBA, IBF и WBO (както и на IBO).

Усик е задължен да се справи отново с Джошуа в реванш, преди да насочи вниманието си към потенциален двубой с Фюри. Британецът пък приключи трилогията си с Уайлдър и вероятно ще се изправи срещу Дилиън Уайт или Ото Уолин, ако от WBC го задължат.

"Усик е по-изплашен от Тайсън, отколкото вие някога ще предполагате, защото той знае колко добър е. Всичко зависи от това какво ще стори Ей Джей (Джошуа - бел. ред.) - ще се втурне ли в реванша срещу Усик?

На Тайсън не му пука срещу кого ще се бие и е готов да се изправи срещу всекиго. Не се страхува от никой човек, защото знае, че може да победи всички. Той каза, че би искал да се бие през тази години отново срещ Дилиън Уайт или който пожелае. Той е тръгнал след всички останали колани и Усик.

Той имаше тези три колана преди да ги предаде заради проблемите си. Никога не ги е губил на ринга и ги счита за свои. Иска ги обратно и ще се бие с Усик или Джошуа, срещу когото трябва" - заяви Джон.

Пращан ли е някога досега Тайсън Фюри два пъти в нокдаун за един рунд?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички