Интервю вкара Кубрат Пулев в нови неприятности, грози го ново наказание (ВИДЕО)


Интервю вкара Кубрат Пулев в нови неприятности, грози го ново наказание (ВИДЕО)
Снимка: интернет

15614 0

Сагата с отнетия лиценз на Кубрат Пулев да се бие на територията на Калифорния е далеч от своя край. Причината за това може да се окажат коментарите на Боб Аръм, направени в интервю за IFL TV. Мениджърът на Кобрата разкри куп интересни подробности около появата на Джени Суши в живота на българина (подробности четете тук), а освен това нарече поведението ѝ "курвенско". И точно тези думи сега могат да попречат на Пулев да възобнови лиценза си.

Отново на пресконференция адвокат Глория Алред, който е определяна като истинска акула в дела от подобен вид, обвини Боб Аръм в непристойно поведение и настоя наказанието на Пулев да остане или да бъде окончателно отнет линценза му да се боксира.

"Настоявам всеки член на комисията да изгледа интервюто на Боб Аръм преди изслушването на 22-и юли тази година. За мен е очевидно, че господин Пулев и господин Аръм не взимат насериозно обвиненията и курса за справяне със сексуалното тормоз, само и само да бъде прекратено неговото отстраняване. Те нямат никакво намерение да променят поведението си", каза в изявлението си адвокатът на Джени Суши. 

"Заради споменатото до момента госпожица Равало настоява Комисията да удължи наказанието на Кубрат Пулев и/или да отнеме окончателно лиценза му и да накаже Боб Аръм сериозно за думите, които изрече по адрес на госпожица Равало. Те показаха ясно неуважение към решението на Комисията.

С уважение настоявам господин Аръм да се яви на 22-и юли на изслушването пред Комисията и госпожица Аръм да бъде изслушана за последствията от неуважителната атака срещу нейната личност", завърши Глория Алред. "Кралицата на голото Суши" Джени Равало пък нападна Пулев само преди броени дни (подробности вижте тук).

Ето и пълното видео от пресконференцията, провела тази нощ:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички