Има дата за боксовия сблъсък Антъни Джошуа - Тайсън Фюри


Има дата за боксовия сблъсък Антъни Джошуа - Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

1420 0

Един от най-дългоочакваните боксови сблъсъци ще се състои това лято! Шампионите в тежка категория Антъни Джошуа и Тайсън Фюри ще се боксират на 24 юли. Това съобщи промоутърът на Ей Джей Еди Хърн, като уточни, че датата все още не е потвърдена.

Въпреки това организаторите на суперсблъсъка са се спряли на 24 юли и най-вероятно мачът ще се проведе именно тогава. "Планираме да проведем мача на 24 юли. Обмисляме вариант с "Уембли", но има съмнения, че във Великобритания ще успеем да напълним стадиона, предвид ограниченията заради пандемията. Очакваме да видим как ще се развие ситуацията, но много бихме искали да проведем тази битка в Лондон", каза Хърн пред TalkSport.

Все още не е ясно и къде ще се проведе мача. Двамата британски боксьори ще се изправят един срещу друг в сблъсък за обединяване на всички пояси в тежка категория. В момента Джошуа държи 4 от 5-те пояса, след като ги защити успешно срещу най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев. Тайсън Фюри пък е притежател на петия пояс - този на WBC, след като го отне от Дионтей Уайлдър.

А къде най-вероятно ще се проведе битката между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри - вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички