Бивш треньор на Тайсън: Фюри ще спре Джошуа


Бивш треньор на Тайсън: Фюри ще спре Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

1075 0

Бившият треньор на Майк Тайсън Теди Атлас смята, че Антъни Джошуа може да загуби с двубоя си срещу Тайсън Фюри. Световният шампион в тежка катгория се съгласи да проведе 2 мача с Циганския крал, като подписа контракт за 500 милиона паунда.

64-годишният Атлас заяви в своя подкаст, че смята, че Фюри може да спре Джошуа. "Харесвам Ей Джей, той е добър боец, има талант и направи страхотно завръщане. Харесвам всичко това. Не казвам, че има чуплива брадичка, но Фюри има по-здрава", коментира Атлас.

Треньорът смята, че Фюри е по-разнообразният боксьор и може повече неща на ринга, освен това мотивацията му да се завърне на върха е достатъчно силна. Според наставника единственият шанс на Джошуа са наистина силните му удари.

Шансовете на Джошуа са достатъчно големи след като спечели мача си с Кубрат Пулев, но привържениците на Фюри припомнят изненадващото поражение на Ей Джей от Анди Руиз през юни 2019 г.

А кога ще е следващия мач на бившия световен шампион Руиз, вижте в следващия материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички