И Букър като Дину - обвиняван в кражба, невероятно е какво е "присвоил"


И Букър като Дину - обвиняван в кражба, невероятно е какво е "присвоил"
Снимка: Instagram

2117 0

Интересна подробност от биографията на Райдъл Букър го свърза с предишния противник на Кубрат Пулев - Богдан Дину. Утре около 5,00 часа сутринта българската звезда ще мери сили с американския боксьор, като можете да следите мача НА ЖИВО в SportLive.bg.

Оказва се, че и двамата съперници на Кобрата на американска земя в един момент от живота и кариерата си да обвинявани в кражба. Румънецът бе обвинен в задигането на чифт боксови ръкавици от магазин в САЩ, а Букър - в свиването на телефонна карта, колкото и изумително да звучи.

Като аматьор роденият в Детройт Букър печели държавните и регионалните първенства в Мичиган всяка година от 1992 до 2000 година. Първата си национална титла грабва през 1999 година. Като най-високо оценен боец в тежка категория, Райдъл трябва да представлява САЩ на Световното първенство в Ирландия през 2001 г. Но по време на тренировките в Ню Йорк той е обвинен в кражбата на телефонната карта на колегата си Джейсън Естрада. След този случай Букър решава да напусне тренировката на отбора и да започне професионална кариера. Вижте за какво точно боксьорът лежа в затвора 12 години в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички