Хърн: Пулев иска да се бие с Джошуа там, където ще изкара най-много пари


Хърн: Пулев иска да се бие с Джошуа там, където ще изкара най-много пари
Снимка: БГНЕС

4118 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, се оплака от алчността на Кубрат Пулев в преговорите за провеждането на битката между двамата боксьори. Хърн обяви, че неговият клиент иска да се бие във Великобритания, което не се е случвало година и четири месеца, но българинът натиска мачът да се проведе там, където ще се изкарат най-много пари. Например, Турция.

"Това е проблемът, който имаме. Пулев иска колкото се може повече пари. Мястото, което генерира най-малко пари, вероятно е Великобритания. Очевидно, Пулев просто иска да отиде там, където двубоят има най-голяма стойност. Ей Джей, всъщност, не се притеснява колко пари ще генерира боят. Той не мисли да отиде на мястото, на което ще може да спечели най-много пари, за да се бие с Пулев. Той иска да се бие в Лондон", заяви промоутърът, цитиран от fightsaga.com.

Хърн намекна, че британската звезда може да оваканти титлата си на IBF, ако Пулев не се съгласи мачът да е в Обединеното кралство. "Турция дойде като предложение от екипа на Пулев, които дойдоха при мен и казаха, че са получили предложение от Турция. За нас усещането е, че правилната стъпка сега е да се върнем в Лондон. Това е, което искаме да направим. Ако Пулев се съгласи. Може да се стигне до момент, в който Ей Джей ще трябва да каже: "Вижте, да се бием в Лондон или ще овакантя колана". В този случай можете да го видите да го направи наистина", обяви Хърн.

"Няма значение. Не е нужно да го караме да се бие. Тези хора, колкото и добри да са, колкото и да са стойностни, чакат златния билет", категоричен беше британският промоутър. А какво ще е разпределението на хонорара между Пулев и Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички