Хърн отговори: Боксьор, който се бие в Канкун, да внимава какво иска от Джошуа


Хърн отговори: Боксьор, който се бие в Канкун, да внимава какво иска от Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

1955 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, най-накрая наруши мълчанието си след постоянните нападки от страна на лагера на Дионтей Уайлдър. Както е известно, в последните дни американецът и компания не спират да говорят как шампионът на IBF и WBA отказва да се бие с първенеца на WBC и бяга от него. И промоутърът беше категоричен - Джошуа нито се страхува, нито се притеснява.

"Не се хващайте на този блъф. Антъни няма никакъв страх от Уайлдър. Опитват се да вдигнат популярността му на гърба на Джошуа. Ако толкова искаха този мач, щяха да се погрижат да се свържат с мен, а никой не ме е търсил. Дори не знам вече с кого да говоря - толкова хора има около него. Аз съм единственият, който се е свързвал с тях за мач срещу Дилиън Уайт. Всичко, което казват, е абсолютна глупост", каза агентът, но не спря до там.

"Какво толкова представлява Уайлдър? Дадоха му боксьор, който не се беше бил в последните 3 години. Стивърн дори не нанесе удар в мача, дори не се опита. С кого толкова се е бил? Той никога не се е бил с истински боксьори в тежка категория, та той самият не е истински представител на най-тежките. Колко мача има? 39? В 19-ия си мач Антъни Джошуа се изправи срещу Владимир Кличко за обединяване на титли. В 19-ия си мач Дионтей Уайлдър се би в Канкун в подгряващ мач", категоичен беше Хърн за кариерата на Уайлдър.

"Този мач ще се случи. Нямам представа обаче как искат да бъдат разпределени приходите. Но ви казвам това - когато продаваш 5 хиляди билета в Ню Йорк, а ние продаваме 78 хиляди в Кардиф, много внимателно трябва да помислиш кое е реално. Мач ще има и ние искаме да се случи максимално бързо", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички