Агентът на Уайлдър: Хърн първо ни предложи двубой с Джошуа, но след това....


Агентът на Уайлдър: Хърн първо ни предложи двубой с Джошуа, но след това....
Снимка: Guliver/GettyImages

2601 0

Влиятелният британски агент Еди Хърн е предложил на Дионтей Уайлдър да се изправи срещу Антъни Джошуа, и то няколко седмици преди битката срещу Кубрат Пулев. След контузията на Кобрата обаче, промоутърът се е отметнал от думите си и до ден днешен не желае да отговори на Уайлдър дали ще получи шанс да се бие срещу хегемона в тежка категория.

"Преди 6 седмици получих имейл от Еди Хърн и той каза, че ако Дионтей се бие с Дилиън Уайт, ще получи Антъни Джошуа, ако спечели. Веднага му се обадих, но той не вдигна - после ми отговори да му дам ден, защото Кубрат Пулев се е контузил", коментира агентът на американския боксьор Шели Финкел. 

"След това обаче ме попита единствено за Дилиън Уайт. Когато му казах, че това е лесно и попитах за мача срещу Джошуа. Така и не получих отговор. Когато някой иска да се бие, то го прави. Джошуа каза вече, че иска да се изправи срещу Уайлдър. И двамата минаха своите задължителни защити. Но след мача Джошуа нищо не е казал. Дионтей е готов. Ще се бие срещу него дори на Луната. Всичко зависи от Джошуа. И ако не иска да се бие, явно има причина за това", каза още Финкел.

Желанието на боксовите фенове също е да видят двамата на един ринг, особено след като се видя, че Антъни Джошуа е уязвим. Боксовите анализатори смятат, че именно това е причината британецът да "бяга" от подобен двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички