Хърн: Няма друг път да получим шанс двама британци да се бият за абсолютната титла


Хърн: Няма друг път да получим шанс двама британци да се бият за абсолютната титла
Снимка: Getty Images/Guliver

1253 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн, говори по-подробно за изявеното по-рано в Тутър желание да бъде проведен мач за обединяване на всички значими титли в тежка категория. Този двубой трябва да противопостави неговия клиент и пресния шампион на WBC Тайсън Фюри.

"Казах вече и ще изясня това. Трябва да направим тази битка. Никога няма да получим шанс двама британци да се бият за безспорната титла в тежка категория. Първото нещо е, че Уайлдър има клауза за реванш. Не мисля, че някой иска да види трета битка между него и Фюри, тази беше толкова категорична, но ще видим дали той ще иска да упражни това си право", заяви промоутърът пред "Talksport".

"Нашият задължителен претендент Кубрат Пулев също е промотиран от Боб Аръм, промоутърът на Тайсън Фюри, така че, там ще е лесна маневра - ако Уайлдър не иска реванш, да влезем направо в този безспорен двубой през лятото. Вече говорих с Джошуа. Той иска този двубой и няма никакъв страх да се бие с Тайсън Фюри и иска да бъде абсолютен шампион", допълни Хърн. А какви са останалите големи битки, които можем да видим през 2020 година вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички