Големи спортни медии за Пулев: Боксов звяр и опасен боец


Големи спортни медии за Пулев: Боксов звяр и опасен боец
Снимка: Getty Images

5677 0

Доста спортни медии се изказаха ласкаво за качествата на Кубрат Пулев след победата му над Франк Мир на събитието Triad Combat. Повечето от тях отбелязват, че, макар и на 40 години, българският боксьор все още е класа в своя спорт и че много лесно се е справил със своя съперник, който е легенда в своя спорт.

"Fox Sports" Австралия например нарича Кобрата "боксов звяр" и пише по повода: "Феновете останаха зашеметени, тъй като небалансираният двубой между легендата на UFC и боксовия звяр се превърна в ужасяващо и много късно прекратяване".

"Sport Bible" пък нарича Пулев "оператор" и "опасен боец". "Въпреки че Мир беше известен ММА боец в своето време, трудно е да се спори, че някога е трябвало да се озове на ринга с оператор като Пулев и мачът определено го показа. Кубрат Пулев се бори за световната титла само преди около година, така че представлява опасен боец и е някой, който в никакъв случай не трябва да се бие с непрофесионален боксьор, дори той да е професионален боец", се казва в материала.

Иначе медии в САЩ пишат, че събитието, излъчвано по "FITE TV", се е предавало по цял свят и на него на живо са присъствали над 20 000 души. Английският "Sky Sports" също възхвали Кобрата за представянето му срещу Мир

Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев - Франк Мир в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички